SKVĚLÍ POMOCNÍCI DO ŠKOL

Škola nemusí být a v mnohých případech ani není zase takový, slangově řečeno, ´vopruz´, jak to možná vypadá z úvodního odstavce. Přesto kdy jindy zpříjemnit malým či velkým školákům pobyt ve škole i mimo ní nějakou skvělou a zároveň užitečnou technickou věcičkou, než-li právě teď? V naší nabídce můžete najít hned několik modelů, které velmi dobře slouží nejenom jako technická hračka, ale i jakožto pomocník, díky kterému si lze ulehčit studium, například na přednáškách, při diktování, potřebě rychle cokoliv zaznamenat, atd. Samozřejmě vysokoškoláci mají ještě pár dnů volna oproti mladším studentům a žákům k dobru, ale i jim se co nevidět zase rozběhne onen kolotoč, kdy každá pomoc šetřící čas a práci je vítána. A navíc se díky originálnímu společníkovi můžou blýsknout před svými kolegy či spolužáky. Představme si tedy pár tipů na produkty z nabídky našeho e-shopu, které se kromě dalšího výborně uplatní i jako školní techničtí pomocníci, čímž nemyslíme ´pomoc´ ve smyslu podvádění při testech apod.

Propiska s diktafonem

Diktafon MQ-92 zabudovaný v vkusné, ale nikterak výrazně nápadné, propisce je možno využít i na větší skryté špionážní akce. Každopádně podobně koncipovaný produkt je vhodný i pro účely rychlého zachycení informací, projevů anebo i celé přednášky či vyučovací hodiny, a přitom s pořízeným záznamem je možno naprosto efektivně a pohodlně pracovat. To je zaručeno hlavně díky velmi dobrým technickým parametrům zařízení, kterému vévodí citlivý mikrofon zachycující hovory až ze vzdálenosti osmi metrů anebo dlouhá výdrž baterie umožňující až dvanáctihodinové nepřetržité nahrávání.

Model je především oblíbený díky jednoduchosti jeho obsluhy, jež hravě zvládnou i děti. Nahrávání se aktivuje jediným pohybem, přičemž celkově se diktafon ovládá skrz posuvný klips. Tato speciální propiska s diktafonem je též vybavena systémem AGC, tedy automatickým řízením hlasitosti, kdy dochází k přizpůsobení hlasitosti s ohledem na vzdálenost a sílu objektu, který chceme zaznamenat. Přehrávání záznamu není vůbec komplikované, propisku snadno rozšroubujeme, uvnitř ní se nachází USB konektor, skrze něj připojíme zařízení rovnou k počítači, aniž bychom potřebovali propojovací kabel.

Hodinky s kamerou a diktafonem

Jedná se o špionážní hodinky s kamerou a diktafonem Secutek MK04 patřící mezi špičkové modely ve své kategorii. Hodinky jsou vybaveny full HD kamerou, přičemž dokáží pořizovat i fotografie ve vynikajícím rozlišení, a proto i dokument s textem bude při následné práci s ním naprosto čitelný a použitelný. Zařízení umožňuje přepínat mezi jednotlivými módy, takže pokud v dané chvíli potřebujeme zachytit hlavně zvukovou stopu, například během přednášky, lehce přepneme do tohoto režimu.

Jednou ze speciálních funkcí těchto hodinek s kamerou a diktafonem je IR přísvit, který hodinkám umožňuje vidět a také případně nahrávat za ztížené viditelnosti, či přímo v noci, což z nich dělá univerzální model nejen pro studijní anebo kancelářské využití, ale i pro použití v terénu, třeba v případě potřeby nenápadného pořízení důkazního materiálu. Pořízené audio anebo video-záznamy pak do počítače dostaneme prostřednictvím USB konektoru. Předtím je ale třeba hodinky vypnout. Během připojení k PC se hodinky dobijí. Podobně jako u propisky s diktafonem se i zde pohybuje cena okolo dvou tisíc korun.

Mikrosluchátko pro nenápadnou komunikaci

Produktem z jiné kategorie je toto mikrosluchátko pro tajnou komunikaci s GSM boxem a profesionálním mikrofonem. Model Secutek MS18 se špičkovým mikrofonem značky Knowles už je dražším výrobkem, který splňuje přísné požadavky i pro reálné špionážní akce. Každopádně spojení se školou a nápovědou se tak nějak nabízí, a tedy i tento profesionální produkt můžeme na tomto místě pro ukázku zmínit.

V každém případě nápověda na trase k tomuto mikrosluchátku, ať už jde o kterékoliv účely, je naprosto neodhalitelná. Celé sluchátko je především díky jeho miniaturním rozměrům možné schovat až do útrob zvukovodu, kde je zcela nepostřehnutelné.  Díky vysoce kvalitnímu mikrofonu je možná i oboustranná komunikace.

A pokud je potřeba odevzdat mobilní telefon u různých zkoušek, tajných schůzek atd.? V tomto případě to vůbec nevadí, neboť GSM box, který je součástí produktu, plně nahrazuje funkci mobilního telefonu, takže špionážní mini-sluchátko budete moct plně použít i při vypnutém anebo odloženém mobilu.

Podobně originálních a zajímavých produktů nejenom pro studijní či špionážní účely je v našem specializovaném obchodě velké množství a stále přibývají nové. Udělejte si chvilku a nechte se našemi produkty inspirovat!

Zdroje:

https://secutek.cz/spionazni-diktafony/57-propiska-s-diktafonem-mq-92.html

https://secutek.cz/spionazni-mini-kamery/59-spionazni-hodinky-s-kamerou-a-diktafonem-secutek-mk04.html

https://secutek.cz/skryta-komunikace-a-napoveda/143-mikrosluchatko-pro-skrytou-komunikaci-s-gsm-boxem-a-knowles-mikrofonem-secutek-ms18.html