Máte nepředvídatelnou chůvu a bojíte se o své děti? Víme, jak na ní!

Již jsme o tom jednou psali. Špionážní kamery mají nespočetně možností využití. A mezi jednu z nejdůležitějších patří odhalení chůvy, která se chová  nepřístojně. Došlo již k nespočtu případů, kdy chvatně sehnaná chůva kradla, nebo i fyzicky týrala dítěti.

Jestliže nechcete, aby k něčemu takovému u vás došlo, doporučujeme vám pořídit si sledovací kameru. Tento levný a nenápadný pomocník (dnes už se dělá v podobě tužky, klíčenky i samostatného kabelu) vám může pomoci zabránit závažným problémům. A vzhledem k velice nízkým cenám okolo pár tisíc korun jde o skvělou investici do bezpečnosti vaší rodiny.

Mějte pod kontrolou vše, co se děje u vás doma

Můj dům, můj hrad. Toto pravidlo by mělo platit téměř vždy.Obzvlášť co se týče natolik  zásadníchfaktorů, jako je to, koho necháte s vaším potomkem u vás doma.

Někdy nás hodně překvapí  i lidé, jež dobře známe. A co tedy můžeme čekat od někoho cizího? Ne vždy se můžeme spolehnout na babičku nebo příbuzné, aby ohlídali dítě, a tak je pro nás chůva jedinou možností.

Jak mít co největší jistotu, že se chůva bude sama chovat zodpovědně?

3 způsoby, jak najít správnou chůvu

  1.  Pokud se jedná o zcela cizího člověka, vybírejte raději ze specializovaných agentur chůvu s dobrými referencemi.
  2. S chůvou se při osobním pohovoru pobavte o vašem dítěti. Všímejte si, jak se ve vaší přítomnosti chová a ověřte si její zkušenosti.
  3. Na vhodné místo(a) umístěte monitorovací kamery.

Jak vypadá špionážní kamera?  

Může vypadat jako tento obyčejný budík. Účelem skrytých kamer zajisté je to, aby si jich cizí člověk nevšiml.

Jelikož jsou kamerky často schovány do běžných věcí (budík, rádio…), mají i chytré mechanismy pro úsporu energie. Povětšinou pracují v úsporném režimu a při detekci pohybu začnou pořizovat snímek.

Kamery optimálně ukládají záznam na vložené paměťové medium (SD karta), případně rovnou odesílají na zvolené místo. Příkladem je tato Wi-fi skrytá kamera, která se i kontinuálně nabíjí.

Mezi další vhodné produkty patří například Meteostanice s kamerou PV-TM10, jež z vlastní baterie vydrží v chodu i více než 5 dní. V případě, že se v místnosti, kterou chcete monitorovat, nachází počítač nebo notebook, můžete do jeho USB portu připojit minikameru Esonic CAM-U7, která vypadá jako flash disk a nenápadně monitorovat, co se v domě po dobu vaší nepřítomnosti děje.