JAK NEJLÉPE SCHOVAT GPS SLEDOVACÍ ZAŘÍZENÍ

GPSlokátory jsou velmi efektivní a oblíbení asistenti. Pomohly již vyřešit velmi seriózní problémy, nebo jim i zcela předejít jako účinná prevence. Umožňují totiž sledovat pohyb nejen věcí, ale i osob, například vašich dětí nebo nemocných prarodičů. Budete díky nim vědět o aktuální poloze lokátoru a zároveň budete upozorněni například tehdy, když lokátor opustí nebo navštíví vámi zvolenou zónu.

Jak ale sledovací zařízení co nejlépe umístit? Připravili jsme pro vás seznam nejlepších způsobů při obvyklém použití lokátorů.

GPS SLEDOVACÍ ZAŘÍZENÍ a děti

Každý zodpovědný rodič již pořízení gps sledovacího zařízení pro své dítě zvažoval. Pokud chcete tento produktnakoupit, nebo již ho dokonce máte, jistě chcete vědět, jako ho co nejlépe použít. jz

Mezi nejlepší místa, kam lokátorumístit (umístit) patří:

  • Školní taška – GPS lokátory jsou dnes tak malé, že jesnadno vložíte dotajných kapes nebo všijete do batohu.
  • Kolo – lokátor můžete vložit do tašky na kolo (může však býtukradena), nebo umístit například napevno do konstrukce kola. Dokonce existujespecializovaný sledovací zařízení na kolo.
  • Oblečení – již jsme zmínilimalinkaté rozměry sledovacích zařízení. A právě díky tomu je můžetepohodlně připnout nebo všít či vložit do oblečení vašeho dítěte. Oceníte zvláště při návštěvě zábavních parků, obchodních center atd.

GPS SLEDOVACÍ ZAŘÍZENÍ a staří a nemocní lidé

Každý, kdo se stará o starší nebo nemocné lidi, dobře ví, jak je tonáročné. Nikdy nevíte, co se může stát. Pokud například váš starší příbuzný trpí Alzheimerem, může se při obyčejné procházcezatoulat. Právě GPS lokátor vám v tomto pomůže.

Mezi nejlepší místa, kamlokátor vložit (umístit) patří:

  • Peněženka nebo taška – opět můžeme zopakovatminiaturní rozměry lokátorů, takže je lzeumístit nejen do tašky, ale také do peněženky.
  • Vozidlo – již jsme zmínili specializovaný produkt pro kolo. Samozřejmě tedy existuje i sledovací zařízení do auta.
  • Vozíčkové křeslo – dnes je už velicejednoduché umístit lokátor i na značně menší věci, tudíž je i vozíčkové křeslo dobrou volbou. 

GPS lokátory a auta

Víte, proč lupiči nemají v oblibě některé třídy aut? Kvůli dobře umístěným GPS lokátorům. Tyto přístroje už pomohly najít tisíce a tisíceodcizených aut. Pokud vaše vozidlo nemá vlastní lokátor, vůbec to nevadí. Vyberte si z naší nabídky.

Mezi nejlepší místa, kam lokátor vložit (umístit) patří:

  • Pod vozidlo: speciální GPS lokátor odolný proti vnějšímvlivům a počasí. Jednoduše se stačí jen ujistit, že je přístroj správněumístěný (a anténa směřuje směrem dolů). Speciální GPS lokátor pro připojení k autobaterii se stále nabíjí a není potřeba ho měnit.
  • Na palubní desce nebo zadním okně: tento lokátor sezajisté snadněji umisťuje než na podvozku. Nevýhodou může být to, že selupiči mohou na tato místa zaměřit a nevhodně umístěný GPS lokátor odstranit.
  • Sedadlo: méněběžně řešení, které ale může být velmi efektivní. Pokud se rozhodnete umístitlokátor do sedačky, nezapomeňte na to, abyste se k němu v budoucnu snadno dostali pro výměnu baterií.

Další tipy k GPS lokátorům

Možná to vypadá, že jsme popisovali to, jak lokátor umístit tak, aby byl skrytý. Je tomu právě naopak. Často je dobré člověka, který bude věci nosit, s detektorem seznámit. Už proto, že může mít SOS tlačítko, pomocí něhož může dítě nebo váš nemocný příbuzný oznámit, že se nachází v problematické situaci.

Sledovací zařízení obvykle vydrží fungovat v řádech měsíců, poté je potřeba dobít nebo vyměnit baterie.Dejte pozor na to. U lepších typů však na to nemusíte myslet, jelikož vám zašlou upozornění v případě, že jim bude „docházet šťáva“.

Poslední rada:lokátor můžete využít nejenom pro vaše auto, ale i další věci. Doporučujeme ho například do zavazadla při cestování a pracovních cestách.