Chodí k vám chůva? Kontrolujte  ji pomocí skryté kamery!

Mějte pod kontrolou vše, co se děje u vás doma

Můj dům, můj hrad. Tato zásada by mělo platit vždy. Obzvlášť co se týče natolik důležitých věcí, jako je to, koho necháte s vaším potomkem u vás doma.

Někdy nás velmi udiví i lidé, které dobře známe. A co tedy můžeme čekat od někoho cizího? Ne pokaždé se můžeme spolehnout na babičku nebo příbuzné, že ohlídají dítě, a tak je pro nás chůva jedinou volbou .

Jak mít co největší garanci , že se chůva bude sama chovat odpovědně ?

3 metody, jak najít správnou chůvu

  1.  V případě že se jedná o úplně cizího člověka, vybírejte raději ze specializovaných agentur chůvu s referencemi.
  2. S chůvou se při osobním pohovoru pohovořte o vašem dítěti. Všímejte si, jak se ve vaší přítomnosti chová a potvrďte si její zkušenosti.
  3. Na dobré místo(a) umístěte špionážní kamery.

Jak vypadá špionážní minikamera ?

Meteostanice s kamerou PV-TM10

Může vypadat jako tento klasický budík. Účelem skrytých kamer ovšem je to, aby si jich cizí člověk nevšiml.

Jelikož jsou kamery často ukryty do standartních věcí (budík, rádio…), mají i chytré mechanismy pro ušetření energie. Zpravidla fungují v úsporném režimu a při detekci pohybu začnou vytvářet snímek.

Kamery optimálně ukládají záznam na vložené paměťové medium (SD karta), případně rovnou odesílají na zvolené místo. Příkladem je tato Wi-fi skrytá kamera, která se i kontinuálně nabíjí.

Mezi další dobré produkty patří například Meteostanice s kamerou PV-TM10, která z interní baterie vydrží v provozu i déle než 5 dní. V případě, že se v místnosti, kterou chcete odposlouchávat nachází počítač nebo notebook, máte možnost do jeho USB portu připojit minikameru Esonic CAM-U7, která vypadá jako flash disk a zvládne nenápadně sledovat, co se v bytě po dobu vaší nepřítomnosti odehrává.