Bezpečnostní a skryté kamery nahrávají surovce, zloděje i paranormální aktivity

Bezpečnostní a skryté kamery zaznamenají surovce, zloděje i paranormální aktivity

Skryté kamery i tradiční bezpečnostní kamery jsou neocenitelné při odhalování zlodějů, jiných nezvaných hostů nebo nepoctivých zaměstnanců. Mají však i další možnosti využití, protože jednoduše zachytí vše, co se před nimi odehraje. Podívejte se na zajímavé případy, které se staly různě po světě.

Kamera prozradila chůvu, která bila 2 roky staré dítě

Skrytá kamera odhalila chůvu jak bije malé dítě

Hned na úvod máme něco, co musí zajímat každého rodiče. Pokud svěřujete svého potomka do péče cizích osob, měli byste mít 100% jistotu, že se o vaše dítě skvěle stará. Bohužel ne vždy tomu tak je.

Své o tom vědí rodiče z Ruska, kteří pomocí skryté kamery odhalili surovou chůvu. Následně už vše sjednala policie.

Sledovací kamera je hlavně nenápadná a vypadá třeba jako budík, takže si jí jen málokdo všimne. Umožní vám tak přijít na věci, které vám dosud unikaly. 

 

Zdroj: opposingviews.com

 

Kamera zachytila ducha dítěte

Děsivý a rozporný příběh se stal v Mexiku. Venkovní bezpečnostní kamera u známého kasína měla natočit ducha malého dítěte. Toto video najdete zde a názor si můžete udělat sami. Je to skutečnost? Nebo podvrh?

Záznam má desítky tisíc zhlédnutí, dostal se do médií a vzbudil značné reakce. Někteří mu chtějí věřit, jiní ho považují za podvod.

 

Zloději ukradli… bezpečností kameru

Na závěr máme legrační případ z USA. Majitel domu s garáží byl před časem vykraden, tak si do garáže pořídil hned dvě bezpečnostní kamery s detekcí pohybu.

Když ho jednou v noci vzbudila žena poté, co slyšela hluk v garáži, šel se tam podívat a našel odmontovanou jednu z kamer. Zloději ji ukradli, přičemž je ale druhá kamera po celou dobunahrávala. Manželka poté ještě viděla dvojici lidí, jak utíká do nedalekého lesa.

Policie přijela na místo a našla stopy po násilném vniku a pronásledovala zloděje do lesa, kde i našla jejich věci. Nakonec vyšlo najevo, že se jedná o pár sousedů – muže a ženu, kteří již mají několik menších škraloupů.